Πατέντα Μάχης: Σημάδια ελέγχου

Αυτή είναι μία πατέντα που μας έρχεται από το χώρο της μηχανολογίας. Όσοι ασχολούνται με μηχανήματα θα γνωρίζουν σίγουρα αυτή τη πατέντα όπως και τη σπουδαιότητα της. Ο στόχος της είναι να γνωρίζουμε εάν κάτι έχει μετακινηθεί χωρίς να το θέλουμε. Βλέπετε ένα παράδειγμα παρακάτω με κόκκινο χρώμα.

Πηγή: BreachBangClear.com

Η διαδικασία όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ απλή. Με ένα μαρκαδόρο κατάλληλου χρώματος σημαδεύουμε οποιοδήποτε μέρος του όπλου δε θέλουμε να μετακινηθεί. Κάτι που είναι πιθανό εάν αναλογιστούμε ότι ένα όπλο μπορεί να δέχεται σκληρή χρήση και κάποια εξαρτήματα του θα προκαλέσουν πρόβλημα στην ευστοχία του ακόμα και με μετακίνηση λίγων χιλιοστών.


Πηγή: INGunOwners.com

Η πιο συνηθισμένη χρήση αυτής της πατέντας είναι ασφαλώς στις βάσεις και στις βίδες ασφάλισης των σκοπευτικών ενός όπλου. Αυτή η πολύ απλή πατέντα μπορεί να μας γλυτώσει άσκοπες βολές καθώς και να βοηθήσει στο γρήγορο εντοπισμό προβλημάτων που έχουν άμεση σχέση με την ευστοχία του όπλου.


Πηγή: John1911.com


https://defensegr.wordpress.com/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά