ΕΣΠΕΕΑΡ: Ο Έλληνας στρατιωτικός ζεί και δραστηριοποιείται στην κοινωνίαΕν όψει της παιδικής παρουσίασης βιβλίου ¨το Χρυσαφένιο Κουκούτσι¨που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3 Ιουνίου από τις 5.30 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο με εργαστήρια και άλλα πολλά δόθηκε η σημερινή συνέντευξη τύπου.
Οι εμπλεκόμενοι φορείς κάλεσαν το κοινό της Τρίπολης να συμμετέχει σε αυτή την παιδική γιορτή που γίνεται πρώτη φορά στην Τρίπολη:

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΑΡ τόνισε το ρόλο του στρατιωτικού αλλά και ως άνθρωπο οικογενειάρχη που δραστηριοποιείται μέσα στην κοινωνία .

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά