Συνέδριο με Θέμα τη Συνθήκη του Μούδρου


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ΠΠ, θα διοργανωθεί στη ν. Λήμνο από 25 έως 28 Μαΐου 2018 συνέδριο με θέμα: ‘’Lemnos Island, Armistice of Moudros and the End of WWI: History and Legacies’’.
Το συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και το σύλλογο ‘’Lemnos’ Friends of ANZAC’’, θα περιλάβει τις εξής θεματικές ενότητες:
  • Η εξέλιξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων και πως οδηγηθήκαμε στην υπογραφή της συνθήκης του Μούδρου (1918).
  • Η αντανάκλαση της λήξης του πολέμου και της συνθήκης του Μούδρου στην ιστορία της χώρας μας, έως σήμερα.
  • Η διαχείριση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η Λήμνος, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ιδιαίτερου πολιτιστικού αποτυπώματος παγκόσμιου βεληνεκούς.
Πληροφορίες για το συνέδριο παρέχονται στον ιστότοπο http://www.lemnosevents.org

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά