ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (Σ.Ε.Π.) : ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Let's do it Creece



Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) για πρώτη φορά συμμετείχε στο Let's do it GREECE με τον καθαρισμό παραλίας στην περιοχή Καστελόκαμπος στο Ρίο Πάτρας.
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες (δυνατός άνεμος ) τα μέλη μας έκαναν μια αξιοπρεπή προσπάθεια με πολύ διάθεση , χαμόγελα και με συμπαραστάτη το AVENUE cafe πρόσφεραν εθελοντικά όπως έκαναν άλλες ομάδες και φορείς τον χρόνο και την αγάπη τους για ένα καθαρό περιβάλλον .
Ευχή όλων μας είναι , η κίνηση ...αυτή να προσελκύει ακόμα περισσότερο κόσμο κάθε νέα χρονιά που γίνετε και όλοι πλέον να μάθουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον που ζούμε όχι μόνο μια Κυριακή το χρόνο , αλλά συνεχώς.
Ο Εθελοντισμός δεν έχει περιορισμό , μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά .

Καρυώτης Γεώργιος
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)





Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά