Στο Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος 33χρονος μετά από διαπληκτισμό με Στρατιωτικό

ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Στο Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος 33χρονος μετά από διαπληκτισμό με Στρατιωτικό
Συνελήφθη την Δευτέρα το μεσημέρι στην Κατοχή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από διαπληκτισμό με 33χρονο ημεδαπό, προκάλεσε στον τελευταίο βαριά σωματική βλάβη.
Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με  ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής και κατά την αποχώρησή τους, έξω από αυτό, διαπληκτίστηκαν με αφορμή προσωπικό τους ζήτημα, που είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος, εν ενεργεία Στρατιωτικός στο επάγγελμα, να σπρώξει τον 33χρονο.
Ο δεύτερος έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.
http://policenet.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά