Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας στην ΕΜΥ

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχου (Ι) Συμεών – Χαράλαμπου Ψιμούλη, ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας, στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης και Βάρκιζας, κ. Παύλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Ιωάννης Καπάκης, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, κ. Νικόλαος Θωμόπουλος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα. Ρεβέκκα Μπατμάνογλου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, κ. Χρήστος Χουσιάδας, διατελέσαντες Διοικητές της ΕΜΥ, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Υπηρεσίας, καθώς και απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά