Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη στην Ξάνθη στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης,  σήμερα 25 Μαρτίου 2018, μετά το πέρας της παρέλασης στην πόλη της Ξάνθης, όπου παρέστη εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, σε δήλωσή του ανέφερε:

 

«Ημέρα τιμής η 25η Μαρτίου. Τιμής σ' εκείνους, που σήκωσαν το ανάστημά τους, στους αγωνιστές της ελευθερίας, στον ελληνικό λαό, και αποτίναξαν την οθωμανική τυραννία. Ημέρα μνήμης. Ημέρα μνήμης, η οποία προτρέπει σε διαρκή υπεράσπιση της χώρας μας, της πατρίδας μας. Η Ελλάδα είναι μια ειρηνική χώρα. Η Ελλάδα δεν έχει πολεμική συμπεριφορά. Η Ελλάδα θέλει τη συνεργασία των λαών αλλά αυτό, σε καμία περίπτωση, δε σημαίνει ότι η Ελλάδα, με τις Ένοπλες Δυνάμεις της, με ενωμένο τον ελληνικό λαό, δεν υπερασπίζεται την ακεραιότητά της και τα εθνικά της δικαιώματα. Αυτή την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως προβλέπονται και κατοχυρώνονται από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες, ο ελληνικός λαός, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αφήνουν το ελάχιστο περιθώριο να αμφισβητήσει αυτά τα δικαιώματα ο οποιοσδήποτε. Χρόνια πολλά σε όλους». 

 

Σε ερώτηση για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, απάντησε: «Έχουμε αναπτύξει όλη εκείνη τη δραστηριότητα. Το ζήτημα έχει αναδειχθεί σε όλα τα διεθνή όργανα, στη Σύνοδο Κορυφής, προς κάθε κατεύθυνση και διεκδικούμε την ταχύτερη κατά το δυνατό επιστροφή των στρατιωτικών μας στην πατρίδα».


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά