Κόνιτσα: Ζωντανό το σκυλάκι που βασάνισαν στρατιώτες – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Κόνιτσα: Ζωντανό το σκυλάκι που βασάνισαν στρατιώτες – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες | Newsit.gr

Συγκεκριμένα, η Φιλοζωική Κόνιτσας αναφέρει πως επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του φυλακίου στο χωριό Πληκάτι, ο οποίος ενημέρωσε ότι το σκυλάκι ζει αλλά είναι πολύ φοβικό. Οι στρατιώτες που υπηρετούν στην περιοχή του ταΐζουν αλλά φέρεται να δυσκολεύονται να το πλησιάσουν.
Η Φιλοζωική ανακοίνωσε πως κλιμάκιο θα επισκεφτεί το χωριό ώστε να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για το σκυλάκι που βασανίζεται στο βίντεο και να το βοηθήσει.
Την πληροφορία ότι το σκυλί ζει μετέδωσε και ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων. Ωστόσο σύμφωνα με τον Σύλλογο το σκυλί φροντίζει ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής.

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Παράλληλα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σχετικά με το βίντεο, το οποίο που κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνονται οι δύο οπλίτες κι ένας τρίτος συνάδελφός τους κινηματογραφεί την κτηνωδία.
Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να έχουν απολυθεί σήμερα και να είναι πλέον πολίτες, ενώ το περιστατικό έχει γίνει πριν 4 περίπου μήνες.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διεξάγει έρευνα ενώ οι πρώην στρατιώτες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.
newsit

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά