ΠΟΜΕΝΣ: Τι Αποφάσισε το Δικαστήριο? ΝΑΙ στην Αλήθεια - ΟΧΙ στην Παραπληροφόρηση (Αποδείξεις)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)
                       
                        Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, τις τελευταίες ώρες, έχει δεχτεί πλήθος τηλεφωνημάτων μελών Δ.Σ. Ενώσεων και συναδέλφων μας στρατιωτικών, που ζητούν διευκρινήσεις για το τι τελικά συμβαίνει με την θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών, ποιά είναι η νόμιμη Ομοσπονδία,  μετά την δικάσιμο που είχε ορισθεί την Δευτέρα 26.3.2018 για την εκδίκαση των ασφαλιστικών(αίτηση αναστολής).
                        Αιτία, η επιχείρηση απόκρυψης της αλήθειας από το καταργημένο εργοδοτικό σωματείο, που έχει αδελφοποιηθεί με την ανακρίβεια, την παραπληροφόρηση και τα διχαστικά διλήμματα, εις βάρος της αλήθειας και της ενημέρωσης των συναδέλφων μας στρατιωτικών.
                        Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως αποδεικνύεται από το παρακάτω έγγραφο, γνωστοποιείται σε όλους, η πρωτόδικη απόφαση (254/2018 ) του δικαστηρίου που διέταξε τη διαγραφή του εργοδοτικού σωματείου, τόσο τη σύστασή του, όσο και την τροποποίηση του καταστατικού του που είχε λάβει χώρα στη Γλυφάδα.

                        Το κατηργημένο εργοδοτικό σωματείο έκανε αίτηση αναστολής και ζήτησε άμεσα τη χορήγηση προσωρινής διαταγής για να παραμείνει "στη ζωή" την Πέμπτη 22/2/2018, επικαλούμενο ότι το Σάββατο 24/2/2018, έχει προγραμματίσει συνέδριο στην Καστοριά. Στο σημείο αυτό να γνωστοποιηθεί σε όλους, όταν γράφουμε να παραμείνει "στη ζωή", δεν είναι έκφραση της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, αλλά επιβεβαιώνεται από το ίδιο το κατηργημένο σωματείο, αφού όπως δείτε παρακάτω, οι ίδιοι δηλώνουν, ότι αν δεν ανακληθεί η πρωτόδικη απόφαση θα βρίσκονται...εκτός νομικού κόσμου!!!
 
            
                        Η αποδοχή του αιτήματος προσωρινής διαταγής μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναστολής, υπό την ασφυκτική πίεση και της άμεσης διενέργειας του συνεδρίου, επέτρεψε στο σωματείο να διεξαγάγει το συνέδριο του στην Καστοριά, ουσιαστικά κρατώντας το  "στη ζωή" μέχρι την κανονική συζήτηση στις 26/3/2018, την Δευτέρα που μας πέρασε.
                        Και ερχόμαστε στην τελευταία απόφαση της δικαιοσύνης. Την Δευτέρα 26/3/2018 η πλευρά του εργοδοτικού σωματείου, εμφανίστηκε παρουσία μόνο του προέδρου του και ζήτησε την αναβολή της συζήτησης προκειμένου να προετοιμαστεί ο δικηγόρος που είχε μόλις αναλάβει την υπόθεση και την νομική εκπροσώπηση του συγκεκριμένου σωματείου. Για το λόγο αυτό, αιτήθηκε την αναβολή της δίκης αλλά και τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής μέχρι την νέα συζήτηση.
                        Ένα από τα βασικά επιχειρήματα που εξέθεσε η πλευρά του εργοδοτικού σωματείου για να παραμείνει στον νομικό κόσμο, είναι ότι το σωματείο αυτό, αποτελεί τον εκπρόσωπο των στρατιωτικών στα συμβούλια μεταθέσεων!!! 
                        Όπως αποδεικνύεται με το παρακάτω έγγραφο, που γνωστοποιείται σε όλους, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης της αίτησης αναστολής για δύο μήνες, απέρριψε όμως το αίτημα διατήρησης της προσωρινής διαταγής αφού δεν δέχθηκε οποιοδήποτε λόγο για να ανασταλεί περαιτέρω η πρωτόδικη απόφαση:
Επαναφορά της κατάστασης στην πρωτόδικη απόφαση, μέχρι την εκδίκαση των μόνιμων ασφαλιστικών, δηλαδή την διαγραφή του εργοδοτικού σωματείου και την ένταξη του...εκτός νομικού κόσμου, όπως οι ίδιοι αναφέρουν.

                        Ούτε λίγο - ούτε πολύ, εχθές, το κατηργημένο από τις 26/3/2018 σωματείο, εξέδωσε ανακοίνωση πλήρους παραπληροφόρησης στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, στους συναδέλφους στρατιωτικούς, στις Ενώσεις Στρατιωτικών που μέχρι σήμερα υπάγονται  σε αυτό, στους Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας, στους στρατιωτικούς συντάκτες και σε όλα τα ΜΜΕ, ότι κέρδισαν (!!!) που πήραν αναβολή...αποκρύπτοντας από τους πάντες ότι το βασικό τους αίτημα, δηλαδή η διατήρηση της προσωρινής διαταγής, απορρίφθηκε και πλέον δεν ανήκουν στο νομικό κόσμο.
                        Η Πολιτική και η Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όλοι οι εν ενεργεία Στρατιωτικοί, οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών και όλα τα ΜΜΕ, οφείλουν πλέον να γνωρίζουν την αλήθεια για το ποιος είναι ο νόμιμος και αποκλειστικός εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών και αυτή είναι η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και μόνο τα πρωτοβάθμια που υπάγονται σε αυτήν.
                        Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, γνωστοποιεί στους πάντες, ότι για τελευταία φορά δεν θα προβεί σε δικαστική ενέργεια, προς το κατηργημένο σωματείο, παρόλη τη σύγχυση που προκάλεσε για ακόμη μία φορά με τις πρόσφατες παρελκυστικές ανακοινώσεις του.
                        Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις, να εκπροσωπηθούν από την Ομοσπονδία μας.
                        Οφείλουμε όλοι στρατιωτικοί να είμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι. Δεν υπάρχει χώρος για αποκλεισμούς και μικροεγωισμούς.
                        Οι συνάδελφοι μας, περιμένουν τόσο από όλους εμάς (που δραστηριοποιούμαστε) να τους εκπροσωπήσουμε επάξια, όσο και από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία να αφουγκραστεί τα δίκαια αιτήματα μας, μέσα από το επίσημο δευτεροβάθμιο θεσμικό όργανο εκπροσώπησης των στρατιωτικών - την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά