Π. Καμμένος: Αφιερωμένη στους δύο στρατιωτικούς η εθνική επέτειος

Π. Καμμένος: Αφιερωμένη στους δύο στρατιωτικούς η εθνική επέτειος© naftemporiki.gr Π. Καμμένος: Αφιερωμένη στους δύο στρατιωτικούς η εθνική επέτειος
 «Η σκέψη μας είναι στα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης σε κατάσταση ομηρίας. Οι προσπάθειες μας προς την κατεύθυνση της άμεσης επανόδου τους στην Πατρίδα συνεχίζονται και ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα κοντά μας», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.Όπως τόνισε, «η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς». 
 Ο κ. Καμμένος καταλόγισε στην Τουρκία πως παρεκκλίνει πολλές φορές από τις συνηθισμένες πρακτικές που εφαρμόζονται σε μεθοριακές καταστάσεις μεταξύ γειτονικών κρατών. 
 «Εμείς με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε να επιμένουμε στην εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών, αλλά να θυμούνται όλοι, φίλοι και εχθροί, ότι δε διαφέρουμε σε τίποτα από τους αγωνιστές του 1821 και το έχουμε αποδείξει σε κάθε περίοδο της ιστορίας μας», συμπλήρωσε. 
 Παράλληλα, τόνισε πως «στην Κύπρο εξακολουθεί η ξένη στρατιωτική κατοχή σε ένα τμήμα της, κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ. Η δίκαιη και βιώσιμη λύση για όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό είναι μια ενωμένη και ελεύθερη Κύπρος με την ολοκληρωτική κατάργηση των αναχρονιστικών εγγυήσεων». 

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά