Μήνυμα Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. για την 25η Μαρτίου



Φίλοι και Μέλη της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Η μεγάλη, διπλή γιορτή του Έθνους, που τιμούμε κατά σειρά ετών, εκπέμπει μηνύματα πίστης, ελπίδας, εθνικής αυτοπεποίθησης.



Την 25η Μαρτίου το Έθνος μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που έχει συνδεθεί άρρηκτα στη συνείδηση όλων μας με τον αγώνα για την ελευθερία. Είναι μέρα αγαλλίασης και τιμής για τον Ελληνισμό και τη Χριστιανοσύνη.

Τιμούμαι εκείνους που με τον αγώνα τους στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη μοίρα τους, που έγραψαν το πιο μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας μας και επανέφεραν την Ελλάδα στο χάρτη της υφηλίου.

Τιμούμε και γιορτάζουμε την Ελληνική Επανάσταση του 1821, τον ιστορικό σταθμό της εθνικής μας πορείας.

Σε αυτή την πολύπαθη γωνιά της γης, οι Έλληνες μεθυσμένοι από τα νάματα της ιστορίας, έκαναν την υπέρβαση στέλνοντας το μήνυμα της ιστορικής συνέχειας στους νεκρούς του Μαραθώνα και των Πλαταιών και στους μαχητές των Θερμοπυλών. Ήταν αγώνας μέχρις εσχάτων, ήταν μάχη εθνικής επιβίωσης, ήταν ένα μήνυμα με αποδέκτες τους ισχυρούς όλης της γης.

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας, αλλά ταυτοχρόνως και σταθμός μνήμης και περισυλλογής. Τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν και μας παρέδωσαν την Πατρίδα ελεύθερη, με την ιερή υποχρέωση να τη διαφυλάξουμε και με τη σειρά μας να την παραδώσουμε από γενιά σε γενιά σαν ιερή παρακαταθήκη.

Ιδίως δε κατά την τρέχουσα συγκυρία, που με ανιστόρητες και προκλητικές διεκδικήσεις, γείτονες αμφισβητούν τις κατακτήσεις του Έθνους μας και τις Διεθνείς Συνθήκες που τις περιβάλλουν, το μυαλό και η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους δύο συναδέλφους μας που κρατούνται άδικα.

Σε ένα κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες για την Ελλάδα μας, το μήνυμα της 25ης Μαρτίου 1821, με τη βοήθεια της Παναγίας, ας γίνει αφετηρία επανεκκίνησης μιας νέας πορείας για Αναγέννηση και Ανάσταση.

Ζήτω το Έθνος. Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά