Απεβίωσε στο γραφείο του ο Δκτής της ΣΤΘ, Σχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρέας

ΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, ο Διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων, Σχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στις 14.30 στο γραφείο του (ΣΤΘ) και διακομίστηκε στο 401 ΓΣΝ. Σε όλη τη διαδρομή του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς να ανταποκρίνεται και στις 4 περίπου ανακοινώθηκε το τραγικό γεγονός.Ο Σχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρές γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και αποφοίτησε από τη ΣΣΕ το 1989.
Φοίτησε στη ΣΧΕΠ, την ΑΣΠ και τη ΣΕΘΑ και τοποθετήθηκε ως Διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων.
Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.
Επρόκειτο για εξαιρετικό Αξιωματικό και άνθρωπο, με άριστο ήθος και χαρακτήρα και αποτελεί μεγάλη απώλεια για το το Στρατό, τα Τεθωρακισμένα, αλλά κυρίως για την οικογένειά του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό Παράδεισο αγαπητέ Ανδρέα!
Θα σε θυμόμαστε!
armynow.net

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά