Προσωρινη διαταγή απο το Πρωτοδικείο για την ΠΟΕΣ

Μετά από αίτηση της Ομοσπονδίας μας, το Πρωτοδικείο Αθηνών παρενέβη και την 23.2.2018, μετά από την πλήρη υιοθέτηση των επιχειρημάτων μας και την ορθή αξιολόγηση των νομικών κανόνων, διέταξε να μην ισχύσει η υπ΄ αριθμ. 254/2018 απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου, η οποία (απόφαση) τις τελευταίες ημέρες και για επικοινωνιακούς λόγους, λίγο πριν το συνέδριό της (της 24 και 25.2.2018) "έπαιξε" σε ιστοσελίδες, προκειμένου, μέσα από τη φερόμενη τελεσιδικία, να δημιουργηθεί η αμφισβήτηση και η πλάνη σε βάρος της ΠΟΕΣ.
Ο αληθινός όμως και ο βαδίζων με το νόμο και το δίκαιο δεν φοβάται. Η ΠΟΕΣ. ήταν, είναι και θα παραμείνει ισχυρή. Δημιουργήθηκε από αγνούς συναδέλφους, μακρυά από κόμματα, που πίστεψαν και εξαολουθούν να πιστεύουν στην ανάγκη για μια δυναμική, αλληθινή και με βάση τη λογική και το δίκαιοπ αντιπροσώπευση. Η ΠΟΕΣ δυναμώνει καθημερινά και το τρέχον έτος (2018) θα παραμείνει στη θέση που της αξίζει. Στην πρώτη θέση.    
PROSVRINH DIATAGH
PROSVRINH DIATAGH 1

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά