Επίσκεψη Ακαδημιών του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης στο Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου




Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. Αλεξανδρούπολης Π.Α.Ο.Κ. Academy επισκέφτηκαν το Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του Μουσείου είναι πρώτη φορά που Τμήματα Υποδομής ποδοσφαιρικού συλλόγου επισκέπτονται το καταπληκτικό αυτό χώρο.


Ο χώρος όπου στεγάζεται το Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου έχει τρεις ορόφους με εκθέματα. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οπλισμό, στρατιωτικές στολές διαφόρων εποχών, μετάλλια και παράσημα, πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίες, αλλά και διάφορα στρατιωτικά κειμήλια. Στην αίθουσα ενημερώσεων και προβολών του Μουσείου τα παιδιά είδαν και άκουσαν στοιχεία για την ιστορία καθώς και εικόνες σε βίντεο, πάντα σχετικά με την πορεία του ελληνισμού τους δύο τελευταίους αιώνες.


Το Δ.Σ. και η προπονητική ομάδα του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Μπονόρα Δημήτριο που έδωσε την άδεια για την επίσκεψη. Επίσης ευχαριστεί τον Διευθυντή του Μουσείου κ. Σκινδρή Θεόδωρο που φρόντισε για την άψογη φιλοξενία και τους στρ. Βασβάνη Π., Μαυρομάτη Η. και Παπουλάκη Α. για την ξενάγηση.


Ο σύλλογος έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο τους ενδιαφέρει η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των νεαρών αθλητών καθώς κύριο μέλημα τους είναι να εκπαιδεύουν καλούς αθλητές και σωστούς ανθρώπους με αρχές με τις οποίες αργότερα ως ενήλικοι θα γίνουν καλοί πολίτες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου έχει προγραμματίσει και άλλες ανάλογες παιδαγωγικές δράσεις.

Πηγή: http://www.alexpolisonline.com/2018/01/blog-post_0.html#ixzz55qQa6D77
Alexandroupoli Online

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά