Ξεκίνησε το 27ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο στο 251ΓΝΑ



Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), το 27ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο. Στόχος είναι η ανάδειξη του επιχειρησιακού έργου του Υγειονομικού αλλά και η συνδρομή σε όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην πράξη και στην εκπαίδευση της Ιατρικής.
Η πολυθεματικότητα της επιστημονικής εκδήλωσης αυτής έχει σαν αποτέλεσμα την παρουσία διακεκριμένων ομιλητών πολλών ειδικοτήτων καθώς και Πανεπιστημιακών διδασκάλων τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.
Δείτε το πρόγραμμα του Συμποσίου εδώ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά