ΓΕΣ: Βρέθηκαν τα άρβυλα! Τι μήνυμα στέλνει το επιτελείο στα στελέχη

ΓΕΣ: Βρέθηκαν τα άρβυλα!  Τι μήνυμα στέλνει το επιτελείο στα στελέχηΥποσχέσεις να περιμένουν άρβυλα κάνει το ΓΕΣ μέσω ενός στοχοθετημένου βίντεο για την κατασκευή άρβυλων στο 700 ΣΕ.

Τα στελέχη έχουν να δουν άρβλυλα πάνω από 4 χρόνια και η αγανάκτηση έχει φθάσει στο κατακόρυφο. Έτσι το ΓΕΣ αποφάσισε να διανείμει άρβυλα μέσω ...youtube!

Τα στελέχη μπορούν να δουν τα πάντα για τα άρβυλα, το πώς κατασκευάζονται σε κάθε τους στάδιο, τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τα μηχανήματα που υπάρχουν για την κατασκευή.

Μιλούν οι εργαζόμενοι στο 700 ΣΕ, αλλά και οι υπεύθυνοι για την λειτουργία του εργοστασίου.Το βίντεο κλείνει με την συσκευασία, κάθε  ζευγαριού ξεχωριστά. Ωστόσο λείπει το πιο κρίσιμο στοιχείο: Πότε θα τα πάρουν τα στελέχη.

Μια πιο προσεκτική παρατήρηση, δείχνει ότι οι συνεντεύξεις έχουν δοθεί καλοκαίρι, καθώς οι εργαζόμενοι στα πλάνα φορούν κοντομάνικα. Δεν γνωρίζουμε βέβαια πότε προετοιμάστηκε αυτό το βίντεο, πάντως η υπόσχεση είναι σαφής!

Το πότε θα πάρουν τα στελέχη τα άρβυλα όμως, αφήνουν τη φαντασία του καθενός να το συμπληρώσει! Πάντως το μήνυμα είναι ότι πρόκειται να δοθούν σύντομα.
πηγή: armyvoice.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά