Ο Ρ. Ερντογάν στα… χακί

Ο Ρ. Ερντογάν στα… χακί

Το κέντρο επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού στην Αντιόχεια επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της στρατιωτικής επιχείρησης στη βόρεια Συρία.
Καθώς η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Κλάδος Ελαίας» έχει εισέλθει πλέον στην 6η ημέρα, ο Ερντογάν και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, ενημερώθηκαν από τον διοικητή της 2ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Ισμαήλ Μετίν Τεμέλ για την πορεία της επίθεσης κατά της κουρδικής πολιτοφυλακής (YPG).
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τον Τούρκο Πρόεδρο συνόδευαν επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μπεκίρ Μποζντάγ, ο Υπουργός Άμυνας, Νουρετίν Τζανικλί και ο αρχηγός του στρατού ξηράς, στρατηγός Γιασάρ Γκιουλέρ.

http://newpost.gr/kosmos/651022/o-r-erntogan-sta-hellip-xaki


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά