O Εορτασμός 28ης Οκτωβριου 1940 στην ΣΣΕ



Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτ 1940 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΣ» της Σχολής οι παρακάτω εκδηλώσεις :

Πέμπτη 26 16:30Ω Οκτ 2017
Ημερίδα για το ΄Επος του ΄40 με ομιλητές τον Καθηγητή κ. Ανδρέα Καστάνη με θεμα "Η συμμετοχή των Ευελπίδων στον Β' ΠΠ", τον Λέκτορα κ. Νικόλαο Τόμπρο με θέμα "Ελληνοβαλκανικές σχέσεις την δεκαετία του 1930", τον Δρ. Δημήτριο Μάλεση με θέμα "Αλέξανδρος Παπάγος" και τον Δρ. Νικόλαο Κανελλόπουλο με θέμα "Η Ιταλική επίθεση και η αποκρουσή της".
Παρασκευή 27 10:00Ω Οκτ 2017
α. Επετειακή ομιλία με θέμα: «Πολεμώντας με τον Ελληνικό Στρατό στη Μέση Ανατολή» από τον Βετεράνο Πολεμιστή του ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ κ. Ιωάννη Νικολόπουλο.
β. Συναυλία με επετειακά τραγούδια από την χορωδία και την ορχήστρα των Ευελπίδων, τις οποίες συνόδευσε η υψίφωνος κ. Χαρά Ευαγγελινέλλη.
 γ. ΄Εκθεση με κειμήλια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τη προσωπική συλλογή του συλλέκτη-ερευνητή του Ελληνοϊταλικού πολέμου κ. Διονύσιου Διονυσίου.
 δ.   Βράβευση καλύτερης αφίσσας με θέμα το ΄Επος το 1940, κατόπιν διαγωνισμού που είχε προκυρηχθεί μεταξύ των Λόχων των Ευελπίδων.
 ε.      ΄Εκθεση φωτογραφίας με θέμα τη συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 


Την εκδήλωση παρακολούθησαν αντιπρο-σωπεία Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξκών από το ΓΕΣ, το Στρατιωτικό, Πολιτικό, Διδακτικό προσωπικό της Σχολής, οι Ευέλπιδες καθώς και καθηγητές- Μαθητές από τα Σχολεία της όμορης περιοχής Βάρης-Κορωπίου. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά