Λαμπρή η τελετή της ΕΑΑΣ

Με λαμπρότητα τελέστηκε χθές στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου η τελετή της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου, την επέτειο του ΟΧΙ.
Παρευρέθησαν εκπρόσωποι κομμάτων, των αρχηγών των επιτελείων ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικράτειας κ. Σακελλάριου,της εκκλησίας, τ.πρόεδροι της ΕΑΑΣΤην τελετή άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ αντγος ε.α κύριος Βασίλειος Ροζής με σύντομο και μεστό χαιρετισμό.

Κεντρικός Ομιλητής είχε οριστεί ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Κωστάρας οποίος παρουσίασε το θέμα “Ο φθόγγος και το ήθος της ελληνικής ελευθερίας”
Ακολούθησε η μουσική της ΑΣΔΥΣ με τραγούδια από τον περίφημο δίσκο του Γιώργου Κατσαρού και του Πυθαγόρα “Αλβανία”Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο παρευρισκόμενος Συνθέτης του δίσκου “Αλβανία” στην τελετή Γιώργος Κατσαρός ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε στο πιάνο κάποιες μελωδίες καταχειροκροτούμενος απ’ το κοινό. Συντονιστής της τελετής ο υπτγος ε.α κύριος Μπολώσης
Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ απένειμε τιμητικές πλακέτες στον ομιλητή 
 
 
 
 στον παρευρισκομένο πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κύριο Ν. Σακελλαρίου
 ...και στο συνθέτη Γιώργο Κατσαρό.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία τεσσάρων ανδρών ενδεδυμένων με αυθεντικές στρατιωτικές στολές του 1940 που έδιναν όμορφη νότα στην σκηνή.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του πολεμικού Μουσείου. 
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940 .

eaas

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά