ΤΑΜΣ "Αχιλλέας" από την ΛΕΦΕΔ

H ΤΑΜΣ ‘’ΑΧΙΛΛΕΑΣ’’ αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές ασκήσεις για την ΛΕΦΕΔ καθώς δίνει την ευκαιρία στα μελή μας να ασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες, εννοώντας φυσικά τις κλιματολογικές και περιβαλλοντολογικές όπου εκεί μπορούν να δοκιμαστούν οι αντοχές του σώματος και των υλικών, δεν είναι τυχαίο ότι πάντα μετά από τέτοιες ασκήσεις άπαντες αναπροσαρμόζουν τον φόρτο τους και σχεδιάζουν τις επόμενες αγορές τους σε κρίσιμα υλικά όπως: αρβύλες, υπνόσακους, υποθέματα, σακίδια μακράς διημέρευσης ,ισοθερμικά ,goretex….
Αυτή την φορά η καινοτομία στην διπλής αντιδράσεως άσκηση ήταν η εφαρμογή ιχνηλασίας (combat tracking) για την ανίχνευση του εχθρού κάτι που δεν θα μπορούσαμε να ενεργοποιήσουμε αν δεν είχαν  μέλη μας περάσει σχετικό σχολείο (DSD, David ScottDonelan Combat Tracking School).Για το σενάριο το ένα τμήμα προσομοίωνε διμοιρία που διεξήγαγε ανορθόδοξο πόλεμο στα μετόπισθεν και το άλλο την δύναμη ανίχνευσης-καταστροφής(ομάδες ιχνηλασίας υποστηριζόμενες από ταχυκίνητες  δυνάμεις ανάλογοι συνθέσεως ).






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά