ΠΟΜΕΝΣ: Χαιρετίζουμε τους βουλευτές που κατέδειξαν τη φωτογραφική διάταξη

Βουλή, ΠΟΜΕΝΣ

 


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), μετά από την χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που εκτός των άλλων συζητήθηκε και το φωτογραφικό άρθρο 27, οφείλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Διαρκούς επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δουζίνα Κωνσταντίνο, ο οποίος με προσωπικές του παρεμβάσεις έστω και την ύστατη στιγμή προσπάθησε να αναδείξει το δίκαιο, το νόμιμο και το σωστό, με γνώμονα, την ενότητα και μόνο στις Ε.Δ. .
Επίσης η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. χαιρετίζει και αναγνωρίζει ανάλογες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες των κ.κ. Άδωνη Γεωργιάδη, Βασιλείου Κικίλια, Ανδρέα Λοβέρδου, Σπυρίδωνος Δανέλλη, Γιάννη Σαρίδη, Αθανασίου Καββαδά, Δημητρίου Κυριαζίδη, Χάρη Θεοχάρη και Γεωργίου Καρρά, οι οποίοι με τη σειρά τους κατέδειξαν τις αδικίες και τις φωτογραφικές ρυθμίσεις του άρθρου 27.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά