Σείστηκε η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης από τεθωρακισμένα άρματα του στρατού




Άρχισε πριν λίγο η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Υπό δυνατή βροχή και υπό το βλέμμα του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά και εκατοντάδων Θεσσαλονικεών που παραμένουν στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, η παρέλαση ξεκίνησε με δυνάμεις του μηχανοκίνητου πεζικού .
Την αρχή έκαναν οχήματα και άνδρες της Στρατονομίας, ενώ ακολούθησε ο μηχανοκίνητος λόχος τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.
Ερπύστριες ταρακούνησαν την παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησε διμοιρία με αντιαρματικά όπλα και η παρέλαση συνεχίστηκε με άρματα Leopard.
Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival:


  

thestival
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά