Έναρξη Σχολείου Διαχείρισης Κρίσης Παράτυπης Μετανάστευσης και Προσφυγικών Ροών 2017.

Την 23 Οκτωβρίου 2017 το πιλοτικό Σχολείο «Διαχείρισης Κρίσης Παράτυπης Μετανάστευσης και Προσφυγικών Ροών» ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
  17 εκπαιδευόμενοι, μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων / Σωμάτων Ασφαλείας και ιδιώτες από την Αλβανία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ουγγαρία, ανταποκρίθηκαν δηλώνοντας συμμετοχή στο διάρκειας 2 εβδομάδων σχολείο.
  Κατά τη διάρκεια του Σχολείου, οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθήσουν 50 εκπαιδευτικές περιόδους ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και θα συμμετάσχουν σε 6 ώρες επίσκεψης σε «Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων», με σκοπό την βέλτιστη εξοικείωση και κατανόηση του σχετικού αντικειμένου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά