ΓΙΑΤΙ ακύρωσαν «βαρβάτη» άσκηση του ΣΤΡΑΤΟΥ στην Ξάνθη;


Σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, ακυρώνεται άσκηση της ΧΧ ΤΘ ΜΕΡΑΡΧΙΑ η οποία θα γινόταν νότια σε όλο τον κάμπο της Ξάνθης.
«Σύμφωνα με την ΧΧ ΤΘ ΜΕΡΑΡΧΙΑ και λόγω υπηρεσιακών αναγκών η προγραμματισμένη άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ), η οποία είχε προαναγγελθεί και θα διεξαγόταν την ερχόμενη εβδομάδα στον κάμπο της Ξάνθης, ακυρώνεται».
Είναι από τις ελάχιστες, η δεν θυμόμαστε να έχει ακυρωθεί κάποια άσκηση του στρατού μόλις λίγες πριν την πραγματοποίηση της.
Επίσης πριν λίγες ημέρες και πάλι, το Δ Σώμα Στρατού ζήτησε πίσω φυλάκιο που είχε παραχωρήσει σε ιδιώτη για επιχειρησιακούς λόγους.
Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι επιχειρησιακοί λόγοι που ένα ολόκληρο σώμα στρατού ζητά ένα πρώην εγκαταλελειμμένο φυλάκιο το ξέρει μόνο η διοίκηση του ΔΣΣ και ίσως κάποιοι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της μειονότητας γύρω από το Τουρκικό Προξενείο που ήταν ενάντια του ιδιώτη…
dramapress.gr, xanthipress.gr

hellasforce
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά