Τι θα δείτε αύριο στο «Με Αρετή και Τόλμη»Η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11:30, από την ΕΡΤ1, μεταξύ άλλων θεμάτων περιλαμβάνει:

- Βολή τορπίλης από υποβρύχιο εναντίον τορπιλακάτου σε ρόλο στόχου. Λεπτό προς λεπτό, η ταυτόχρονη προετοιμασία της άσκησης στο υποβρύχιο και στην τορπιλάκατο.

- Όλη η προετοιμασία της ομάδας επιδείξεων «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας λίγο πριν το εντυπωσιακό «airshow». Ελιγμοί που κόβουν την ανάσα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής.

- Στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας από γονείς, συγγενείς και φίλους στην κατάταξη των πρωτοετών Ευελπίδων. Οι νέοι Ευέλπιδες μιλούν στην εκπομπή για το όνειρό τους που γίνεται πραγματικότητα.

Το τρέιλερ της εκπομπής είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά