ΕΣΠΕΕΑΑ : Τα επιχειρήματα και τα έγγραφα είναι άκρως ισχυρά Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ανακοπής που κατέθεσε η Ένωσή μας (Ένωση Στρατιωτικών Περιφε-ρειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), πρωτοβάθμιο σωματείο - μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), εναντίον άλλου σωματείου, που φέρει καταχρηστικώς και παρανόμως την ίδια επωνυμία και φέρεται να εκπροσωπεί εν ενεργεία στρατιωτικούς.

 Τα επιχειρήματα και τα έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Ένωσής μας στο Δικαστήριο, θεωρούμε ότι είναι άκρως ισχυρά, ώστε να επιβληθεί η νομιμότητα και να καταδειχθεί η προσπάθεια που έχει στηθεί σκοπίμως από ορισμένους, που επιδιώκουν να θέσουν εμπόδια στη συλλογική έκφραση των στρατιωτικών, παραπλανώντας και δημιουργώντας κλίμα σύγχυσης στις τάξεις των εν ενεργεία συναδέλφων.

 Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Παππάς Κωνσταντίνος Υπολοχαγός (ΠΒ)
Ο Γεν. Γραμματέας  Κουρής Στυλιανός Επιλοχίας ΕΜΘ (ΠΒ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά