Στηρίζει το αίτημα της ΠΟΜΕΝΣ για δωρεάν μετακίνηση στρατιωτικών με ΜΜΜ, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

ΠΟΜΕΝΣ

 


Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλη, με αφορμή την κινητοποίηση των στρατιωτικών για να βοηθήσουν την μικρή Νεφέλη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για τα θέματα που αφορούν στο νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών και να ζητήσει στήριξη στο αίτημα της ΠΟΜΕΝΣ για δωρεάν μετακινήσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις αστικές συγκοινωνίες.
Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις και επισήμανε τη σημασία ενίσχυσης της συνεργασίας τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
Παράλληλα, δήλωσε:
« Τιμούμε και στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Κατά τη σημερινή μας συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενημερώθηκα για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθώς και για το δίκαιο αίτημα τους να μετακινούνται δωρεάν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως ισχύει για τα Σώματα Ασφαλείας.
Η προσφορά των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων στις τοπικές κοινωνίες είναι σημαντική και ουσιαστική. Οι Δήμοι θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους, με στόχο το κοινό καλό.
Με την ευκαιρία της συνάντησης μας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ομοσπονδία για την ενεργό συμπαράσταση και στήριξη της στην πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να συγκεντρώσει χρήματα για τη μικρή Νεφέλη που δίνει μάχη για τη ζωή της. Με συνοδοιπόρους τις τοπικές κοινωνίες, Αυτοδιοίκηση και Επιστημονικός κόσμος θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των πολιτών».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά