Ο ΑΝΥΕΘΑ Δ. Βίτσας στην παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος της Save Water Sports



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, παρακολούθησε την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 στο Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού, στη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού στην Αγία Μαρίνα Αττικής, την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος της SAFE WATER SPORTS, που αφορά στην ασφάλεια στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ. Η εκδήλωση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του ΑΝΥΕΘΑ και με την υποστήριξη του ΓΕΝ.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης ΠΝ, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο ΑΝΥΕΘΑ στον χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στη σημασία που δίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην εκπαίδευση και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και ειδικότερα στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη θάλασσα. Επισήμανε ακόμα ότι η γνώση και η εκπαίδευση γύρω από την ασφάλεια στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ είναι υπόθεση που αφορά όλες τις ηλικίες.








Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά