Θρήνος για τον Εθνοφύλακα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...

Μόλις στα 32 του χρόνια ο Κώστας Καρακωνσταντάκης έφυγε από τη ζωή, το 36ο θύμα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη, από την αρχή του έτους. Μόλις στα 32 του χρόνια ο Κώστας Καρακωνσταντάκης έφυγε από τη ζωή, το 36ο θύμα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη, από την αρχή του έτους.

Μόλις στα 32 του χρόνια ο Κώστας Καρακωνσταντάκης έφυγε από τη ζωή, το 36ο θύμα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη, από την αρχή του έτους. Η νέα τραγωδία γράφτηκε μετά τις 23:00 στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν ο 32χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ηρακλείου, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Γάζι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε τειχίο έξω από έκθεση αλουμινίου.
Στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός, όμως τα τραύματά του ήταν βαριά και παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών, κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Ο Κώστας Καρακωνσταντάκης ήταν από τη Φοινικιά. H νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί σήμερα στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Παναγίας στη Φοινικιά, και η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.
Το defenceline.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


http://defenceline.gr/index.php/news/item/4553-troxaio


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά