Απαντηση Βιτσα για τους διορισμούς στο ΥΠΕΘΑΣε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, με αφορμή δημοσιεύματα περί διορισμών συνεργατών σε γραφεία υπουργών και ειδικότερα στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στο φως δημοσιεύματα παραπληροφόρησης με αφορμή τοποθετήσεις για την κάλυψη θέσεων συνεργατών σε γραφεία της κυβέρνησης. Είναι δεδομένο ότι οι «διορισμοί» αυτοί είναι για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών στη στήριξη του κυβερνητικού έργου, όπως προβλέπεται, και λήγουν το αργότερο με τη λήξη της θητείας του κάθε υπουργού. Ειδικότερα το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, έχει τη χαμηλότερη δυνατή στελέχωση με πολιτικούς συνεργάτες. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη πρόσληψη στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ, για την οποία γίνεται λόγος στα δημοσιεύματα, είναι για την κάλυψη κενής θέσης συνεργάτη που αποχώρησε. Άρα δεν είναι επιπλέον πρόσληψη αλλά αντικατάσταση. Πάντως η ΝΔ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης το μόνο που δεν έχουν ακόμα κατηγορήσει την κυβέρνηση είναι γιατί δεν κάνει διορισμούς υπουργών μέσω ΑΣΕΠ ! 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά