ΠΟΜΕΝΣ στο Σκάι: Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ 


Την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και την άμεση τροποποίηση του νόμου για τα ειδικά μισθολόγια, ζήτησε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας, στο πλαίσιο συζήτησης για τα θέματα των στρατιωτικών στην πρωινή εκπομπή του «Σκάι».
Παράλληλα έθιξε το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου, το οποίο όπως είπε νομοθετήθηκε μεν αλλά περικόπηκε για μεγάλο αριθμό στρατιωτικών, ενώ ζήτησε και από την πολιτεία να μεριμνήσει για τα παιδιά των στρατιωτικών που περνούν σε πανεπιστήμια ώστε να δίνεται η δυνατότητα να παίρνουν μεταγραφή για πανεπιστημιακά ιδρύματα κοντά στον τόπο που κατοικούν οι γονείς τους ώστε να μην αναγκάζονται να συντηρούν πολλά σπίτια, ιδιαίτερα μετά τις περικοπές που έχει υποστεί ο μισθός τους.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά