ΓΕΕΘΑ: την ευθύνη των σειρήνων την έχει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής ΠροστασίαςΉχησαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι σειρήνες του συναγερμού, χωρίς να υπάρχει σχετική ειδοποίηση.
Πολλοί ήταν αυτοί που θορυβήθηκαν φοβούμενοι ότι κάτι έχει γίνει. Επικοινωνήσαμε με το ΓΕΕΘΑ, όπου μας διευκρίνησαν ότι την ευθύνη των σειρήνων την έχει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Αναζητήσαμε κάποιοα σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, αλλά μάταια. Δεν υπάρχει κάτι σχετικό.
thrakinea
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά