Στρατιωτικός παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 52χρονη

Τροχαίο με πεζή στην Αλεξανδρούπολη
Τροχαίο με πεζή στην Αλεξανδρούπολη


Παραλίγο τραγωδία να σημειωθεί σήμερα, στις 7:00 το πρωί, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στην οδό 14ης Μαΐου, στο ύψος των γυμνάσιων.
Πιο συγκεκριμένα για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ΙΧ όχημα, που οδηγούσε στρατιωτικός, παρέσυρε και χτύπησε σοβαρά 52χρονη γυναίκα που εκείνη την ώρα διέσχιζε το δρόμο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν η γυναίκα να προσκρούσει και σε άλλο όχημα και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι της στο παρμπρίζ.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο όπου παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και την μετέφερε στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης.
Δυστυχώς τα τραύματά της κρίθηκαν πολύ σοβαρά, μιας και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση με αποτέλεσμα να χρήζει επέμβασης.
Η 52χρονη, η οποία είναι και σύζυγος γιατρού, υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση, προκειμένου να φύγει το αίμα που είχε μαζευτεί στον εγκέφαλο και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Έχει χτυπήματα σε όλο το σώμα και έντονες εκδορές στον ώμο.
Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για την γυναίκα, μιας και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο!
e-evros
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά