Καταδρομέας Αξιωματικός γιόρτασε την Επιτυχία της κόρης του στην …Κορυφή του Ολύμπου!0


Εντυπωσιακό και άκρως συγκινησιακό … Καταδρομέας Αξιωματικός ε.α γιόρτασε  τη Επιτυχία της Κόρης να εισαχθεί εκ των πρώτων μάλιστα στην Ιατρική Σχολή  Θεσσαλονίκης στην Κορυφή του Ολύμπου!
Με την ανακοίνωση των Βάσεων και την αναγραφή των Ονομάτων, ο Ταγματάρχης ε.α Μέρμηγκας Γεώργιος μαζί με το γιό του Αντί να στήσει Πανηγύρι στο σπιτικό του όπως συνηθίζεται , ξεκίνησε την αναρρίχηση για την  Κορυφή του Ολύμπου τον Μύτικα , σε μια προσπάθεια κατάκτησης του Βουνού ,σε μια υπόσχεση που κάποτε  έδωσε …. κανείς δεν ξέρει !
Με όπλα την υπομονή και την επιμονή ο Καταδρομέας και ζωσμένος την Ελληνική Σημαία ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου  και την 26 έφτασε στην Κορυφή όπου  βγάζοντας την Κραυγή των Καταδρομέων ευχαρίστησε το Θεό με τον δικό του τρόπο, για τη μεγάλη χαρά που του χάρισε η Κόρη του!
Στάθηκε εκεί μαζί με γιό του (φώτο) και ύψωσαν μαζί την Ελληνική Σημαία ευχαριστώντας το Θεό και τους Ανθρώπους ...Αρωγός στην προσπάθεια του στάθηκε και ο ο Ανεψιός του Αποστόλης ενεργό Κομάντο του Ελληνικού Στρατού !
Σε ερώτηση που του έκαναν φίλοι και Συνάδελφοι του πως τα Κατάφερε  : ο Σεμνός Αξιωματικός απάντησε  αφοπλιστικά : Μια φορά Καταδρομέας ….Μια ζωή Καταδρομέας !
Αθάνατη  Ελλάδα με τα Υπερήφανα Παλληκάρια σου !
veteranos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά