Συνεχίζεται η περιοδεία Παυλόπουλου . Φωτο απο Χιο, Παναγιά και ΛήμνοΗ ΑΕ, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Στη Χίο επισκέφθηκαν την 96 ΑΔΤΕ, καθώς και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος. 

Επίσης μετέβησαν στο Φυλάκιο της Παναγιάς, στην 130 Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο, στο Φυλάκιο του Αγίου Ευστρατίου, ενώ έγινε επίσκεψη σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμένα του νησιού.

Στον Άγιο Ευστράτιο, η ΑΕ, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Υποσμηναγού (Ι) Νικολάου Σιαλμά.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά