Καλός στον ¨αέρα¨ κακός στο ¨έδαφος¨. Τηρούνται οι κανόνες των Σχολών;Οι στρατιωτικές σχολές έχουν κανόνες που λογικό είναι να τηρούνται. Αν κάποιος Εύελπις,Ναυτικός Δόκιμος και Ίκαρος δεν μπορεί να τους τηρήσει μοιραία δεν μπορεί να έχει ειδική μεταχείριση. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν πλέον ακόμη και στο επιτελείο του ΑΝΥΘΕΑ Δημήτρη Βίτσα, μετά από τόσο καιρό στο ΥΠΕΘΑ, από το οποίο προέκυψε ζήτημα για Ίκαρους οι οποίοι δεν πιάνουν τα όρια που πρέπει στην φυσική κατάσταση. Κι αυτό κρίνεται από τον γυμναστή της Σχολής κι όχι μόνο.
Για μια από τις περιπτώσεις που προέκυψαν είχε υπάρξει πρόβλημα και πέρυσι ,αλλά με κάποιο τρόπο -με ποιον άραγε- δόθηκε ακόμη μία ευκαιρία στον Ίκαρο, που είναι μεν καλός στον αέρα αλλά δεν μπόρεσε να δουλέψει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει στο έδαφος. Και φέτος είχε τις ίδιες χαμηλές επιδόσεις στην γυμναστισκή.
Συνεπώς έχουμε δύο δρόμους: ή κάνουμε τους κανονισμούς λάστιχο ανάλογα με το πως μας βολεύει, ή τους τηρούμε για να ΄χουν όλοι ίδιες ευκαιρίες. Το να δημιουργούν κάποιοι θέματα εκεί που δεν υπάρχουν επιβεβαιώνει όσους καχύποπτα λένε από χθες ότι στόχος δεν είναι η “σωτηρία” των Ικάρων, αλλά να προκληθεί πρόβλημα στην ηγεσία του ΓΕΑ.
Το γιατί θα πρέπει να μας το εξηγήσουν από το περιβάλλον του κ.Βίτσα, όπου συμβαίνουν αρκετά ανεξήγητα…


militaire

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά