Βρετανός στρατιωτικός νεκρός στη Δεκέλεια: Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε

Βρετανός στρατιώτης σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Δεκέλεια. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.


Βρετανός στρατιωτικός, ηλικίας 33 χρόνων, σκοτώθηκε χθες βράδυ στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20.40 χθες το βράδυ, στο δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας, 100 μέτρα από πρατήριο βενζίνης στη Δεκέλεια.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός άγνωστου αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, κτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα Βρετανό στρατιώτη, που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, ηλικίας 33 χρόνων, ο οποίος περπατούσε μαζί με άλλο στρατιώτη στην άκρη του δρόμου, στην ίδια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο.
Μετά το συμβάν ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή, αφήνοντας τον άτυχο στρατιώτη αιμόφυρτο στο έδαφος.
Η Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας, μετά από αξιολόγηση κλειστού συστήματος παρακολούθησης, ζήτησε τη συνδρομή της κυπριακής Αστυνομίας προς εντοπισμό του αυτοκινήτου.
Την υπόθεση διερευνά, λόγω εδαφικής αρμοδιότητας, η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
http://mignatiou.com

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά