Εγκαίνια της έκθεσης «Μεθ΄ Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, 1821-1945»

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ παρέστησαν στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Μεθ΄ Ορμής Ακαθέκτου. Επίτομη Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, 1821-1945», στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης.
      Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και θα φιλοξενείται από το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, στο Νεώριο Moro (Μόνιμη Έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής), στα Χανιά, έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.
      Στην εν λόγω έκθεση, παρουσιάζονται ιστορικές πληροφορίες με τρόπο απλό και περιεκτικό, αναδεικνύοντας τους κυριότερους σταθμούς της ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού, από το 1821 έως το 1945, μέσα από πλούσια εικονογραφική και φωτογραφική απεικόνιση, τόσο των ηγετικών μορφών, όσο και των ναυτικών μονάδων που πρωταγωνίστησαν, χαράσσοντας μια ιστορική πορεία 124 ετών.
      Στα εγκαίνια της έκθεσης έγινε παράλληλα και η παρουσίαση της νέας έκδοσης του ομότιτλου βιβλίου «Μεθ΄ Ορμής Ακαθέκτου. Επιτομή Ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, 1821-1945».





 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά