Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εξευτελίζει συνάδελφο !Εδώ και λίγες μέρες ακούγονται διάφορα από το στρατόπεδο ΜΠΕΛΟΥΜΠΑΣΗ στην Ρόδο.

Στελέχη αναφέρουν και παραπονούνται για την άσχημη συμπεριφορά που δέχονται από ανωτέρους μέχρι και εξευτελισμό της προσωπικότητας. Σίγουρα ακούγεται ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση θα πάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Βέβαια να πουμε δεν είναι κρυφό μιας και έχει φτάσει και στα αυτιά υπόλοιπων στρατοπέδων του νησιού. Όπου μας το επιβεβαίωσαν ότι ναι ακούγονται όλα αυτά.

Εδώ να ξαναπώ ότι δεν πρέπει όλα αυτά να φτάνουν πουθενά, να λύνονται εσωτερικά και να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνάδελφο, σε ένα νησί τέτοιο το οποίο οι στρατιωτικοί δίνουν 100% του εαυτού τους μιας και είναι δίπλα στην Τουρκία.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βρίζει τον άλλον, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εξευτελίζει τον άλλον!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά