Αδωνις: Είναι ποινικό αδίκημα να πιλοτάρει ο Καμμένος στρατιωτικό ελικόπτερο

Αδωνις: Είναι ποινικό αδίκημα να πιλοτάρει ο Καμμένος στρατιωτικό ελικόπτερο
«Είναι ποινικό αδίκημα να πιλοτάρει ο Πάνος Καμμένος στρατιωτικό ελικόπτερο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ το βίντεο που δημοσίευσε το iefimerida και δείχνει τον υπουργό Αμυνας να επιβιβάζεται στη θέση του συγκυβερνήτη στο στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου UH-1H Huey κατά την αναχώρησή του από την Αμοργό τον περασμένο Μάιο, είπε: «Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα. Ο Πάνος Καμμένος κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται εκπαιδευμένος πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας πιλότος και κανένας άλλος. Αυτή είναι μια ποινικώς κολάσιμη πράξη. Ο κ. Αποστολάκης είναι έκθετος. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι σε αυτή τη θέση για να τηρεί τους νόμους».
Υπενθυμίζεται πως εν ώρα πτήσης στις θέσεις των χειριστών μπορούν να βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο πιλότοι που έχουν αποφοιτήσει από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας. Υπενθυμίζεται πως στα στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου UH-1H Huey οι θέσεις των χειριστών είναι: στα δεξιά ο κυβερνήτης και στα αριστερά ο συγκυβερνήτης.


Πηγή: Αδωνις: Είναι ποινικό αδίκημα να πιλοτάρει ο Καμμένος στρατιωτικό ελικόπτερο | iefimerida.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά