Δεν καταλαβαίνουν απο καύσωνα οι τεχνίτες αρμάτων του ΣτρατούΝαι! Ανήκουν και αυτοί στους ήρωες των ημερών αυτών με τις μεγάλες θερμοκρασίες σε όλη την χώρα.

Οι τεχνίτες αρμάτων και ερπυστριοφόρων του Στρατού δουλεύουν κάτω από τον καυτό ήλιο και έχουν πάντα έτοιμα άρματα και πυροβόλα...

Πότε φεύγει η ερπύστρια, πότε παθαίνουν βλάβες...

Μιλήσαμε με έναν από αυτούς και μας είπε ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα γιατί σέβονται την δουλειά τους και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πάντα.


Έτσι είναι όμως η δουλειά τους και σίγουρα είναι άξιοι για τα έργα τους κάτω από δύσκολες κλιματικά συνθήκες, χειμώνα - καλοκαίρι!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά