¨¨Μικρό καλάθ騨 κρατούν πια οι ενώσεις...

.. ως προς την ΠΟΕΣ.

Κάτι περίεργο συμβαίνει και εξαφανίζονται οι δραστηριότητες τους και από ότι συζητάμε με κάποιους αρχίζουν πια να είναι επιφυλακτικοί.

Βέβαια η ΠΟΜΕΝΣ κερδίζει έδαφος και αυτή τη φορά θέλει γραφείο στο ΥΠΕΘΑ και λογικό είναι να θέλει και αυτή τα νόμιμα όπως η ΠΟΕΣ.

Οι δε στρατιωτικοι που δεν ανήκουν σε καμία ένωση , σε κανένα σύνδεσμό φαίνεται να το απολαμβάνουν το σκηνικό διότι δεν έχουν πεισθεί από κανένα για τα κίνητρα τους

Κάποιοι άλλοι που δεν πίστεψαν στην ΠΟΕΣ αυτή τη φορά έχοντας ερευνήσει το περιβάλλον της ΠΟΜΕΝΣ έχουν πάρει θέση μαζί της.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά