44χρονος στρατιωτικός έχασε τη ζωή του στην Κομοτηνή



Αιφανιδιαστικά στα 44 χρόνια του, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο Αρχιλοχίας της 21ης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή. Τον πρόδωσε η καρδιά του




Θρήνος για το 44χρονο Αρχιλοχία Θεόδωρο Αργυρόπουλο του 21ου Λόχου Μηχανικού (21ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής) , που πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα και κινούταν στον δρόμο Κομοτηνής – Ξυλαγανής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα inkomotini.gr το δυστύχημα έγινε στο 6,5ο χλμ της επαρχιακής οδού, όταν η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό.

Ο 44χρονος Αρχιλοχίας μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής, αλλά ήταν πλέον αργά για τη ζωή του.



Ωστόσο, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο ιατροδικαστής κ. Νικόλαος Κιφνίδης, η αιτία θανάτου δεν ήταν η πτώση από τη μοτοσικλέτα.
armynow




Επρόκειτο για αιφνίδιο θάνατο που προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς ενόσω το θύμα οδηγούσε τη μοτοσικλέτα και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος για τον οποίο έχασε τον έλεγχό της.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά