Νικήτρια η 124ΠΒΕ. Αεροπορία - Ναυτικό 7-3

Στις 22/6/2017 ημέρα Πέμπτη διεξήχθη ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων στο γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, που ευγενώς παραχωρήθηκε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης από την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.
Αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες της 124 ΠΒΕ η οποία είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης ως γηπεδούχος, με αυτήν του Αρχηγείου Στόλου εκπροσωπώντας την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό αντίστοιχα.
Το αποτέλεσμα έληξε με σκορ 7-3 υπέρ της 124 ΠΒΕ με την Π.Α να αναδεικνύεται νικήτρια του φετινού πρωταθλήματος Ε.Δ.Η 124 ΠΒΕ ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την παραχώρηση του γηπέδου,τις υποδομές και τις διευκολύνσεις για την διεξαγωγή της εν λόγω διοργάνωσης που απέφερε θετικά σχόλια από τα Αρχηγεία του Πολεμικού Ναυτικού και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά