Τη Δευτέρα "πέφτει" στο νερό το "Σαμοθράκη I"

Τη Δευτέρα "πέφτει" στο νερό το "Σαμοθράκη I"





Σχεδόν έτοιμο είναι το πλοίο που θα εκτελεί τη διαδρομή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη σε 60 λεπτά. 
Το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει όλους τους ελέγχους και τις εγκρίσεις ώστε να παραδοθεί στο κοινό, το οποίο θα ταξιδεύει με ασφάλεια, άνεση και ταχύτητα από και προς το αγαπημένο μας νησί.
Ενώ το "Σαμοθράκη Ι" είναι έτοιμο η γραφειοκρατία για άλλη μια φορά έχει κάνει τη "δουλειά" της παρατείνοντας το χρόνο προσμονής κοινού και ιδιοκτήτη. Τη Δευτέρα 29 Μαΐου, λοιπόν, το πλοίο θα πέσει στο νερό για να γίνουν όλες οι απαραίτητες δοκιμές και τα test.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη του "Σαμοθράκη Ι" κ. Χατζηγαβριήλ, ο οποίος μας τόνισε πως το πλοίο είναι στο τελικό στάδιο και πως αυτό που μένει πλέον είναι οι εγκρίσεις από το Υπουργείο, αν και όλα έχουν δρομολογηθεί.
Επίσης μας τόνισε πως αν όλα πάνε καλά το πολυαναμενόμενο πλοίο θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι πριν τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος.
Δείτε παλιότερη συνέντευξη μας με τον κ. Χατζηγαβριήλ που μας εξηγούσε τα πάντα για το πλοίο.

e-evros
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά