Επιστολή πρός κ.Υφυπουργό Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων κ.Μαυραγάνη Νικόλαο για άδειες Ταξί σε ε.α

Επιστολή πρός κ.Υφυπουργό Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων κ.Μαυραγάνη Νικόλαο για άδειες Ταξί
Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων
Εθελοντών Μακράς Θητείας
Αναγεννήσεως 184
ΤΚ 682 00 Ορεστιάδα
www.emth.gr
e-mail: psaemth.gr@gmail.com
Ορεστιάδα 25 Μαίου 2017
ΠΡΟΣ
            Τον κ.Υφυπουργό Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων κ.Μαυραγάνη Νικόλαο

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ

Με τον Ν.4151/2013(ΦΕΚ Α 103/29-4-2013) καθορίζονται οι προϋποθέσεις σε στρατιωτικούς συνταξιούχους άνω των 47 ετών απασχόλησης ΙΚΑ και Ο.Α.Ε.Ε
Όμως  το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εφαρμόζοντας  το άρθρο 2 παρ.β του Ν.4070/2012 (ΦΕΚ 82/10-04-2012) δεν κάνει δεκτές τις αιτήσεις των αποστράτων άνω των 47 ετών που επιθυμούν την έκδοση άδειας οδηγήσεως επιβατηγού δημοσίας χρήσεως (ΤΑΞΙ).

Μετά από έγγραφο μας στο Υπ.Οικονομικών και στην Γεν.Διευθυνση Μεταφορών του Υπουργείου σας μας έγινε γνωστό ότι απαιτείται νέα νομοθετική ρύθμιση από εσάς για τροποποίηση η κατάργηση  των σχετικών διατάξεων του Ν.4070/2012 ώστε  να επιτραπεί, από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,  στους επιθυμούντες αποστράτους άνω των 47 ετών να εκδίδεται άδεια οδηγήσεως επιβατηγού δημοσίας χρήσεως (ΤΑΞΙ) με τις διατάξεις του Ν.4151/2013.

Παρακαλείσθε κυριε Υφυπουργέ  όπως μας γνωρίσετε, προς ενημέρωση των μελών μας ,εάν προτίθεστε να  προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την νομοθετική ρύθμιση του παραπάνω ζητήματος.



Για το Δ.Σ



Παναγιώτου Δημήτριος                                                          Καραγιάννης Χαράλαμπος
       Πρόεδρος                                                                                  Γραμματέας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά