Λήξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών ΟΗΕ 2017.

Λήξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών ΟΗΕ 2017.
X
Loading Image...
  Στις 26 Μαΐου 2017 άλλο ένα «Πολυεθνικό Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών Ο.Η.Ε.» τελείωσε.
  Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 3 εβδομάδων, συμμετείχαν 28 σπουδαστές από 8 διαφορετικά κράτη (Αρμενία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Κένυα, Κίνα και Νιγηρία).
  Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν 60 περιόδους θεωρητικών αντικειμένων, σχετικών με την υποχρεωτική εκπαίδευση «πριν την αποστολή» και επιπλέον είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε άσκηση πεδίου, όπου εξετάσθηκαν επεισόδια στα οποία ενδέχεται να εμπλακεί ένας στρατιωτικός παρατηρητής του Ο.Η.Ε.
  Το επόμενο προγραμματισμένο σχολείο είναι το «Σχολείο Επιχειρήσεων Επιρροής σε Πολυεθνικό Περιβάλλον» με ημερομηνία ενάρξεως την 26 Ιουνίου 2017 και διάρκεια 1 εβδομάδα και η διαδικασία εγγραφών έχει αρχίσει. 
Λήξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών ΟΗΕ 2017.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά