Αλλαγή Διοίκησης για το στρατόπεδο της Τρίπολης (βίντεο -φωτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής από τον πρωην Διοικητή του Συνταγματάρχη (ΠΖ) Σταύρο Φωτεινάκη στον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Θεόδωρο Δρακόπουλο.


Η τελετή ήταν λιτή αλλά μέσα σε ένα ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα που ιδιαίτερα κορυφώθηκε με τις ομιλίες του παραδίδων  αλλά και του παραλαμβάνων Διοικητή οι οποίοι τόνισαν την σημασία του ιστορικού στρατοπέδου για την πόλη όπως ιδιαίτερη ήταν και η ομιλία του Διοικητή της ΔΙΚΕ ο οποίος με αφορμή την συνυπηρέτηση και με τους δυο σε άλλες μονάδες της Ελλάδας τόνισε το ήθος των αξιωματικών αυτών.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά