Υπηρέτες των παράνομων μεταναστών οι στρατιωτικοί

Ακόμα δεν άλλαξε η διοίκηση στο στρατόπεδο στη Κω και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι στρατιωτικοί καθαρίζουν τα κοντέινερ των παράνομων μεταναστών οι οποίοι δεν προέρχονται από  εμπολεμες περιοχες αλλά είναι όπως λένε και οι δημότες κάθε καρυδιάς καρύδι!

Στελέχη και στρατιώτες καθαρίζουν χωρίς ασφάλεια μέσα στο hotspot με αρκετές αρρώστιες να υπάρχουν εκει μέσα.

Οι στρατιωτικοί στην Κω έχουν βοηθήσει το νησί σε περιπτώσεις τροφοδοτησης αποκλεισμενων χωριων,σε πλημμύρες, σε φωτιες  και όπου αλλού τους καλέσει η πατρίδα να την υπερασπιστούν.
Δεν μπήκαν ομως να υπηρετήσουν την πατρίδα για να υπηρετουν παρανομους μεταναστες
Οπως και κανενας γονέας δεν εστειλε το παιδι του να υπηρετήσει την πατριδα κατ αυτον τον τρόπο
Μην τους βάζετε υπηρέτες λοιπόν των λαθρο ούτε σε άλλες περιοχές γιατί μαθαίνουμε ότι συμβαίνουν και σε άλλα hotspot σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών!
Αναφέρουν ότι οι λάθρο τους επιτίθονται φραστικά και πολλές φορές κινδυνεύουν γενικότερα με αποτέλεσμα οι οικογένειες τους να αγωνιούν. Συνεχίζουν να παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν μέτρα υγείας  ασφαλείας

Μην απαξιώνετε το ρόλο τους μην τους υποβαθμίζετε!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά