Κοινωνική Προσφορά ΕΔ-Συνδρομή σε Αποκατάσταση Ζημιών από Βροχοπτώσεις στον Δήμο Μεσσήνης

Κοινωνική Προσφορά ΕΔ-Συνδρομή σε Αποκατάσταση Ζημιών από Βροχοπτώσεις στον Δήμο Μεσσήνης

Από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 27 Μαρτίου 2017 και μετά από σχετική αίτηση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, διατέθηκε προσωπικό / μέσα από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από βροχοπτώσεις στην περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συγκεκριμένα διατέθηκαν 7 άτομα προσωπικό με 1 φορτωτή γαιών, 1 προωθητή γαιών, 1 εκσκαφέα τάφρων, 2 ανατρεπόμενα, και 1 ρυμουλκό, τα οποία προέβησαν σε διαμόρφωση κοίτης ρεμάτων, στην κατασκευή προστατευτικών αναχωμάτων και στην αποκατάσταση οδικού δικτύου στις πληγείσες περιοχές.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά